Disseny de Pàgines Web Autogestionables.

A COOL WEB DESIGN fem pàgines web per ajudar-te a vendre el teu producte o servei. Fes una Botiga Online Autogestionable i aprofita el gran creixement del comerç electrònic.

Vols tenir trànsit “immediat” a la teva pàgina web? Consulta’ns, som especialistes en PPC (Google Adwords). Descobreix les estratègies de posicionament (SEO) per atreure “hordes” de visitants cap a la teva web.

Revisa els nostres articles del Blog, per tenir més informació

Marketing als Mitjans Socials - Cool Web DesignMaleïts Mitjans Socials! Què faig amb ells?

Has d’anar on els teus clients són. Disposem d’informació útil que et pot fer estalviar molts diners, que gastaries en publicitat als mitjans tradicionals. Dona’t a conèixer a Facebook i Twitter?

Serveis de Marketing recomanats

Aquests son els nostres serveis recomanats. Algúns son serveis web propis i d’altres son  d’empreses col·laboradores, podeu contactar amb nosaltres per més info.

Email Marketing

A ningú li agrada el Spam, però tenir una llista de subscriptors que et segueixen i compren els teus productes o serveis  és rendible.

Blog Marketing

El Blog o Inbound màrqueting, també traduït com a màrqueting d’atracció perquè genera i aconsegueix l’atenció dels visitants.

Publicitat Online

La publicitat a mitjans tradicionals és en perill d’extinció, però feta a Internet és molt més rendible perqué és pot medir i adaptar als teus clients!

sitemap