PER QUÈ A LA TEVA EMPRESA LI CAL TENIR UNA PÀGINA WEB?

A Cool Web Design t’oferim una informació molt valuosa en aquest article.

 

Si no tens un lloc web, llavors no pots adonar-te de totes les grans coses que pot fer per la teva empresa o negoci, et cal un bon disseny de pàgines web i et cal ara. Has reflexionar…

Marketing Online per a PIMES - Cool Web Design

Potser penses que no cal, perquè el teu negoci és massa petit, o potser ni tan sols tens un negoci! Perquè un autònom necessita fer un disseny de pàgines web?
Potser penses que seria molta feina per poca recompensa. O potser vas pagar molts diners per a un lloc web durant els dies del “primer boom punt-com” i només vas obtenir, res més que problemes i la vas tancar al cap d’un temps.
Sigui quina sigui la teva situació ets, tu o la teva empresa, el que necessita un lloc web ara, i som aquí per dir-te per què.
1.La gent o els possibles clients et buscaran Online.
Tard o d’hora, algú escriurà el teu nom en un cercador, a Google o Yahoo. Què és el que vols que trobi? Res? Hi ha persones que volen trobar-te, i si no localitzen el teu lloc web és sentiran decebuts i trobaran el lloc web de la competència. Enguany tothom espera que estiguis connectat a Internet. Per a moltes persones, és possible que no existeixis si no et pot trobar a Google. No tenir una pàgina web és com no prendre’t la molèstia d’aconseguir que el teu nom no figuri a la guia telefònica. Tant si es tracta de clients o antics amics de l’escola que t’agradaria que puguin contactar amb tu, dons molt poques persones et trobaran si no estàs Online.

2.Els llocs Web actuals gairebé tenen un cost mínim.
Al inici d’Internet, era molt costos tenir un lloc web, però aquests dies han passat. Hi  ara tens moltes formes i sistemes com “pagar per consum” o serveis d’allotjament web que cobren tan poc com “1 € per gigabyte d’ample de banda”. Si ets sensat sobre la mida de les teves pàgines, aquest euro et podria durar molt! Si no vols pagar per un disseny exclusiu, i en tens prou en personalitzar-lo, mai ha estat més senzill de fer-ho, o pots trobar un programari lliure en que ho facis tu mateix. En realitat, mai ha estat més barat tenir un lloc web que que ho és avui. El preu no és excusa.

3.Els llocs web són una “gran” publicitat, possiblement la millor.
Els anuncis – dels teus serveis, dels teus productes, o només de tu mateix – un lloc web és el millor mitjà per fer-ho. Tot altre tipus de publicitat, te uns costos molt alts i desproporcionats envers el retorn en vendes que obtens, sobretot si tens dirigir-te a un tipus específic de persones o clients, i no hi ha cap garantia que rebràs l’atenció que necessites. Els llocs web són com fullets (flyers) amb la llibertat de reproduir-los tantes vegades com vulguis sense cost extra, a més son interactius i ràpids en la distribució (pots tenir transit de visitants instantàniament amb PPC) per a totes les persones que ja estan a la recerca d’ells a Google o a altres cercadors. Cap mitjà de publicitat, fins i tot s’acosta a la facilitat d’ús i l’eficàcia d’un lloc web.

4.Un lloc web és una “presència” a tot el món.
Al web, no importa si algú està al teu costat o en l’altre cantó del món – poden veure el teu lloc web de la mateixa manera com qualsevol altra persona pot, sense cost addicional per a tu o per a ells. El telèfon i altres mitjans de publicació, tenen despeses i quantitats enormes de costos per llarga distància, però un pàgina web et permet enviar informació a qualsevol lloc sense cap esforç ni despesa addicional. També pots fer amics i contactes en llocs que mai has estat i mai ho faràs – de sobte, pots estar treballant a nivell mundial sense més esforç que treballar a nivell local.

5.El teu lloc web pot guanyar diners.
Hi ha un munt de diners a la web, i no és difícil d’aconseguir alguna cosa – com més temps estàs en línia, més te’n adones del volum de negocis que s’hi fan – Si tens alguna cosa que vendre, es pot vendre a tot arreu, a tothom, gràcies a la targeta de crèdit. Fer negocis Online elimina gairebé molts dels sobre-costos: tot el que necessites fer és tenir la mercaderia, un producte, un servei, ni tans sols cal que sigui quelcom físic, pot ser “digital”. Si has escrit alguna cosa útil, o tens informació que farà la feina o la vida millor a les persones o a les empreses, pots posar-ho a Internet i començar a vendre amb uns quants anuncis. No aconseguiràs fer-te ric de la nit al dia, però es pot establir un flux constant d’ingressos … i no hi ha límit al nombre de llocs web i de productes que puguis establir o vendre.

6.El teu lloc web pot estalviar temps.
Donar informació pren temps, ja sigui per telèfon, o en els fullets, o fins i tot si és només en l’enviament d’emails a la teva família. Els llocs web estan dissenyats per estalviar temps. Tota la teva família i amics poden llegir el teu diari Online (en un blog o al Facebook), però només ho has d’escriure una vegada. Els clients poden veure el teu catàleg de productes o de tot els serveis, sense necessitat de parlar amb tu o de visitar-te o de que els visiti un comercial. Aquest és el poder de la web: les coses s’escriuen una sola vegada, però és poden descarregar sense fi – una bona pàgina web s’executa sola, i continua sent útil per a la gent durant molt de temps, més del que caldria esperar.

Espero que aquest article sobre si cal fer un disseny de pàgines web hagi aclarit els teus possibles dubtes.

Etiquetes: , , ,
sitemap