Som experts en posicionament SEO als cercadors i a Google (90% de recerques a l’estat). T’ajudarem a “posicionar” la teva pàgina web als primers llocs. Demana informació: 639864151.

El posicionament (orgànic) de la teva pàgina web als cercadors (Google, Yahoo i Bing) permet que:

  1. Trobin la teva pàgina web en el moment en què la busquen o necessiten.
  2. La teva web aparegui en millor posició que la teva competència i tingui més possibilitats de ser visitada.
  3. Millorar la teva reputació i rellevància a Internet (i en els cercadors).
  4. Un lloc més visible (millor posicionat) significa un major volum de trànsit.

El SEO (Search Engine Optimization) és un camp altament especialitzat i tècnic, que ajuda a millorar el posicionament i la visibilitat d’un lloc web en els resultats de cerca “especificats per paraules clau”, que els usuaris realitzen en els cercadors d’Internet constantment, per trobar productes i serveis.

Posicionamient SEO - Adwords PPC - Cool Web Design

Promociona’t en els cercadors amb publicitat (SEM) i amb anuncis PPC (Pagament Per Clic). Aconsegueix ara un públic més rellevant par al teu web.

Amb el nostre servei tindràs conversions de visites a vendes més rendibles i una millor visibilitat per la teva empresa o marca. Et promocionarem allà on els teus clients potencials naveguen, busquen i compren.

Si inverteixes a Google Adwords (PPC), Facebook Ads i publicitat en webs d’afiliats, les teves visites i vendes podrien crèixer ràpidament! Com ho fem?

  • Segmentem la campanya en funció dels interessos dels visitants.
  • Optimitzem els anuncis constantment per a una major efectivitat.
  • Anàlisi i informes periòdics perquè puguis controlar els resultats i el (ROI) retorn de la inversió.

La publicitat en cercadors t’ofereix una oportunitat única: Ara pots captar l’interès dels teus clients potencials en el moment just, quan estan buscant a Google (i altres cercadors), en un context on serà més fàcil convertir els teus anuncis en visites i vendes o nous contactes per al teu negoci.

EL TRÀNSIT GRATUÏT ÉS UNA LLEGENDA URBANA!!

Hi ha moltes formes d’aconseguir trànsit web, però bàsicament hi ha tres fonts principals: Contractar una campanya viral en els Mitjans Socials, invertir en SEO (encara que ho facis tu mateix, el temps és diners), pagar publicitat en PPC i SEM. Així que la pregunta és quant vols invertir per aconseguir noves visites per la teva pàgina web? El PPC és una gran oportunitat de negoci, ja que augmenta el trànsit immediatament i aconsegueix noves visites optimitzades cap a la teva web. T’ajudem a convertir aquestes visites en vendes, truca’ns.

 

sitemap