Marketing als Mitjans Socials - Cool Web DesignAlgunes respostes a preguntes sobre com fer Màrqueting als Mitjans Socials

A mesura que la indústria del màrqueting en els Mitjans Socials continua la seva expansió massiva, les necessitats dels professionals i les empreses canvien constantment. Es pot resumir en 5 paraules clau: tàctiques, compromís, mesura, eines i estratègies – en aquest ordre, tot el que les empreses necessiten conèixer i gestionar sobre els Mitjans Socials.

Aquests són els principals problemes a què s’enfronten les empreses avui pel que fa al màrqueting en Mitjans Socials. Segons el 83% dels comerciants enquestats, van sentir que estan lluitant per respondre a les preguntes següents:

  1. TÀCTIQUES: Quines tàctiques socials són els més efectives? És la pregunta número 1 (90 %) és quines tàctiques funcionen millor actualment. Aquesta elevada xifra, és probablement la resposta als constants canvis que tenen lloc a les xarxes socials.
  2. COMPROMÍS: Quines són les millors maneres d’involucrar al meu públic amb els mitjans socials? Com connectar amb la gent, segueix sent “la pregunta” que les empreses i professionals volen saber com respondre.
  3. MESURAMENT: Com puc mesurar el retorn de la meva inversió en mitjans socials? Un significatiu percentatge dels empresaris consultats volen saber com mesurar el retorn de la inversió en les activitats de comunicació social.
  4. EINES: Quines són les millors eines de gestió social? A mesura que augmenten les interaccions i les xarxes socials més noves continuen creixent, la necessitat d’eines per simplificar la feina dels comerciants i empreses en els mitjans socials es torna més important.
  5. ESTRATÈGIES: Com puc crear una estratègia social? Creació d’una estratègia social segueix sent una preocupació important per a cada empresa consultada.

Si tens les respostes a aquestes preguntes i saps com fer-ho, endavant, Implementa’l tu mateix. Si no: ALLIBERA LA TEVA MENT DE MÉS PREOCUPACIONS ! Nosaltres farem el Màrqueting en els Mitjans Socials per a tu. Truca’ns i consulta la millor estratègia per a la teva empresa. Demana un pressupost adaptat al teu mercat.

 

sitemap