Móbils i tablets son els “reis del trànsit web” a Google i a tot arreu!

Has comprovat la teva pàgina web des del mòbil?

Mòbils i tablets son els “reis del trànsit web” a tot arreu, per això, el disseny del teu lloc web a de respectar-los! Des de el 21 d’abril del 2015, Google penalitza la indexació de les webs que no estiguin adaptats al mòbil.
El fet que els teus usuaris puguin veure la teva web des del seu smartphone o tablet no vol dir que ofereixis una bona experiència d’usuari al mòbil. Per exemple la rapidesa, simplicitat de navegació, maneig tàctil o adpatabilidad a diferents resolucions i dispositius.

La gran pregunta ara és, que podem fer al respecte? Simplement, hem de adaptar-nos als canvis. El primer que has de fer és verificar si el teu lloc està optimitzat per a mòbils aquí.
Només has de enganxar la URL del teu lloc, esperar que es completi l’anàlisi i et indicarà si la pàgina està optimitzada per mòbils o no.

També es bo Verificar com llueix el teu web en diversos dispositius mòbils i tablets, i sobre tot verificar la velocitat del teu lloc web.

Ja que la velocitat és una qüestió important, tant per a ordinadors com per mòbils, et recomanem també verificar la velocitat del teu lloc web. Pot fer-ho en aquest enllaç. Només cal enganxar-hi la adreça o URL del teu lloc web.

Vols fer un lloc web pel teu Mòbil? Vés a contacte...
Cool Web Design - Disseny web per a mobils i tablets a Barcelona
INFO APPS CLICA AQUÍ

Si tens el teu lloc web ben fet per al mòbil, ara et cal una Aplicació!

sitemap